UWAGA: Od kwietnia 2018 roku Forgen.pl zawiesił swoją działalność. Na poniższej stronie znajduje się archiwum serwisu. Możliwość logowania i rejestracji nowych kont została zablokowana. W celu uzyskania porad genealogicznych zapraszamy na inne fora o tej tematyce: genealodzy.pl, Wielkopolskie Towarzystwo Genealogiczne Gniazdo
AP Konin
Moderator: Moderatorzy
-
- Podziękowano: 14 razy
- Kontakt:
Re: AP Konin
Już kiedyś pisałem, że z uwagi na specyfikę AP w Koninie, prośby tego typu, mają niestety małą szansę na realizację.
Pozdrawiam
Łukasz Bielecki
Łukasz Bielecki
-
- Podziękował/a: 41 razy
- Podziękowano: 315 razy
- Kontakt:
Witam!igoriosso pisze:A co jest nie tak z AP Konin? Jutro jadę tam po raz pierwszy i mam nadzieję, że będzie wszystko ok?
IgorD.
A byłaby możliwość sprawdzenia rodziców pary młodej z aktu małżeństwa z parafii Turek?

Namiary - 70/1890 (Stanisław Dopierała i Józefa Darabasz)
Z góry bardzo dziękuję

Pozdrawiam,
Marcin Marynicz, syn Adama, wnuk Adama, prawnuk Franciszka, 2xprawnuk Andrzeja, 3xprawnuk Jana, 4xprawnuk Wojciecha, 5xprawnuk Szymona
Mój blog genealogiczny : http://przodkowieztamtychlat.blogspot.com
-
- Kontakt:
I było OK?igoriosso pisze:Jutro jadę tam po raz pierwszy i mam nadzieję, że będzie wszystko ok?
IgorD.
Pozdrawiam
Łukasz Bielecki
Łukasz Bielecki
-
- Podziękował/a: 22 razy
- Podziękowano: 9 razy
Jestem po - rzeczywiście rygorystycznie trzymają się wyznaczonych godzin realizowania rewersów 9:30 i 11:45 (a do magazynu tylko kilka kroków), w regulaminie jest mowa o maksimum 16 sygnaturach na dzień (czyli po 8 rano i w południe). Do tego czynne tylko do 14, ale atmosfera miła i nie za duży ruch w interesie 
zważywszy na ograniczenia co do ilości sygnatur nie zrealizowałem kwerendy innych forumowiczów, sorry.
IgorD.

zważywszy na ograniczenia co do ilości sygnatur nie zrealizowałem kwerendy innych forumowiczów, sorry.
IgorD.
-
- Kontakt:
Et voila.igoriosso pisze:Jestem po - rzeczywiście rygorystycznie trzymają się wyznaczonych godzin realizowania rewersów 9:30 i 11:45 (a do magazynu tylko kilka kroków), w regulaminie jest mowa o maksimum 16 sygnaturach na dzień (czyli po 8 rano i w południe). Do tego czynne tylko do 14, ale atmosfera miła i nie za duży ruch w interesie
IgorD.
Pozdrawiam
Łukasz Bielecki
Łukasz Bielecki