Gdyby ktoś z Państwa był na cmentarzu w Praszce bardzo proszę o zrobienie mi zdjecia grobu Piotra Jerzmanowskiego zmarłego w Praszce w sierpniu 1829 roku w Praszce.BYć może pochowany jest razem z Kunegunda Jerzmanowską z Lemańskich.
Stefan
UWAGA: Od kwietnia 2018 roku Forgen.pl zawiesił swoją działalność. Na poniższej stronie znajduje się archiwum serwisu. Możliwość logowania i rejestracji nowych kont została zablokowana. W celu uzyskania porad genealogicznych zapraszamy na inne fora o tej tematyce: genealodzy.pl, Wielkopolskie Towarzystwo Genealogiczne Gniazdo
Cmentarz w Praszce.
Moderator: Moderatorzy
-
- Podziękował/a: 75 razy
- Podziękowano: 5 razy
- Kontakt:
Re: Cmentarz w Praszce.
Panie Stefanie,
Kojarzę tylko jeden grób starszy niż 150 lat. Grobu Jerzmanowskiego raczej już nie ma. W Praszce chcę być w przyszłym tygodniu, zobaczę co mi z tego wyjdzie.
Pozdrawiam,
MR
Kojarzę tylko jeden grób starszy niż 150 lat. Grobu Jerzmanowskiego raczej już nie ma. W Praszce chcę być w przyszłym tygodniu, zobaczę co mi z tego wyjdzie.
Pozdrawiam,
MR
Maciej Róg „Rożek” (Rozek19)
genealogia.mrog.org / blog.mrog.org
Szukam rodziny w miejscowościach: Dymki, Huta Komorowska, Krzątka, Niedzielsko, Nowa Dęba, Ożarów, Popowice, Strojec, Wieluń, jak również z dawnego obszaru parafii: Majdan Królewski oraz Praszka
genealogia.mrog.org / blog.mrog.org
Szukam rodziny w miejscowościach: Dymki, Huta Komorowska, Krzątka, Niedzielsko, Nowa Dęba, Ożarów, Popowice, Strojec, Wieluń, jak również z dawnego obszaru parafii: Majdan Królewski oraz Praszka
-
AUTOR TEMATU - Posty: 731
- Podziękował/a: 38 razy
- Podziękowano: 17 razy
Re: Cmentarz w Praszce.
Kunegunda Jerzmanowska z Lemańskich zmarła w Praszce w 1820 roku a jej mąz Piotr Jerzmanowski w sierpniu 1829 roku.
No i wielka prośba!! Zgon Piotra Jermanowskiego z sierpnia 1829 roku ale z wpisu w księdze łacińskiej!!
Bardzo proszę.Może w księdze łacińskiej bedzie imie ojca! o ile oczywiście będzie Pan mieć księgę w rękach.
Stefan
No i wielka prośba!! Zgon Piotra Jermanowskiego z sierpnia 1829 roku ale z wpisu w księdze łacińskiej!!
Bardzo proszę.Może w księdze łacińskiej bedzie imie ojca! o ile oczywiście będzie Pan mieć księgę w rękach.
Stefan