Witam,
Szukam potomków Józefa Jamy i Małgorzaty Kalinowskiej ze Strojca koło Praszki. Pobrali się w 1909 r. w Praszce. Małgorzata była moją ciocią, córką Jana Kalinowskiego i Antoniny Zarembskiej, wnuczką Piotra Kalinowskiego i Franciszki Krupy. Urodziła się ok. 1892 r. w Strojcu. Proszę o kontakt w jakikolwiek sposób, w tym także tutaj na forum lub poprzez stronę genealogia.mrog.org.
Pozdrawiam,
MR
UWAGA: Od kwietnia 2018 roku Forgen.pl zawiesił swoją działalność. Na poniższej stronie znajduje się archiwum serwisu. Możliwość logowania i rejestracji nowych kont została zablokowana. W celu uzyskania porad genealogicznych zapraszamy na inne fora o tej tematyce: genealodzy.pl, Wielkopolskie Towarzystwo Genealogiczne Gniazdo
Jama, Szukała, Kalinowska, Krupa ze Strojca koło Praszki
Moderator: Moderatorzy
-
AUTOR TEMATU - Posty: 203
- Podziękował/a: 75 razy
- Podziękowano: 5 razy
- Kontakt:
Jama, Szukała, Kalinowska, Krupa ze Strojca koło Praszki
Ostatnio zmieniony pt wrz 30, 2011 11:47 pm przez rozek19, łącznie zmieniany 1 raz.
Maciej Róg „Rożek” (Rozek19)
genealogia.mrog.org / blog.mrog.org
Szukam rodziny w miejscowościach: Dymki, Huta Komorowska, Krzątka, Niedzielsko, Nowa Dęba, Ożarów, Popowice, Strojec, Wieluń, jak również z dawnego obszaru parafii: Majdan Królewski oraz Praszka
Szukam rodziny w miejscowościach: Dymki, Huta Komorowska, Krzątka, Niedzielsko, Nowa Dęba, Ożarów, Popowice, Strojec, Wieluń, jak również z dawnego obszaru parafii: Majdan Królewski oraz Praszka
-
AUTOR TEMATU - Posty: 203
- Podziękował/a: 75 razy
- Podziękowano: 5 razy
- Kontakt:
Piotr Szukał i Julianna Kalinowska ze Strojca koło Praszki
Witam,
Szukam potomków Piotra Szukały i Julianny Kalinowskiej ze Strojca koło Praszki. Pobrali się w 1882 r. w Praszce. Julianna była moją ciocią, córką Piotra Kalinowskiego i Franciszki Krupy (Piotr był rodzonym bratem mojego prapradziadka Michała). Urodziła się w 1860 r. w Strojcu. Jej mąż pochodził z pobliskiej Gany. Proszę o kontakt w jakikolwiek sposób, w tym także tutaj na forum lub poprzez stronę genealogia.mrog.org.
Pozdrawiam,
MR
Szukam potomków Piotra Szukały i Julianny Kalinowskiej ze Strojca koło Praszki. Pobrali się w 1882 r. w Praszce. Julianna była moją ciocią, córką Piotra Kalinowskiego i Franciszki Krupy (Piotr był rodzonym bratem mojego prapradziadka Michała). Urodziła się w 1860 r. w Strojcu. Jej mąż pochodził z pobliskiej Gany. Proszę o kontakt w jakikolwiek sposób, w tym także tutaj na forum lub poprzez stronę genealogia.mrog.org.
Pozdrawiam,
MR
Maciej Róg „Rożek” (Rozek19)