UWAGA: Od kwietnia 2018 roku Forgen.pl zawiesił swoją działalność. Na poniższej stronie znajduje się archiwum serwisu. Możliwość logowania i rejestracji nowych kont została zablokowana. W celu uzyskania porad genealogicznych zapraszamy na inne fora o tej tematyce: genealodzy.pl, Wielkopolskie Towarzystwo Genealogiczne Gniazdo
Dla starych-nowych znajomych...
Moderator: Moderatorzy
-
AUTOR TEMATU - Posty: 1348
- Podziękował/a: 145 razy
- Podziękowano: 322 razy
- Kontakt:
Dla starych-nowych znajomych...
Moi Drodzy!
W związku z zamknięciem panelu forum w naszym GenPol-u, środowisko genealogiczne straciło tak wspaniałą platformę wymiany myśli, wrażeń i doświadczeń. By jednak ogromna grupa wspaniałych ludzi nie pozostała bezdomna, wyszliśmy z propozycją budowy nowego domu dla starych dusz z nadzieją, że choć po części odtworzy się kilmat dawnego forum.
Umeblujcie sobą to miejsce, wypełnijcie je tak jak wypełnialiście je wcześniej. Pomóżcie innym i sobie również na nowo się odnaleźć.
Mam nadzieję, że pomożecie wspólnie w budowaniu od nowa - niekoniecznie czegoś wielkiego - ale naszego wspólnego.
Pozdrawiam
Admin
W związku z zamknięciem panelu forum w naszym GenPol-u, środowisko genealogiczne straciło tak wspaniałą platformę wymiany myśli, wrażeń i doświadczeń. By jednak ogromna grupa wspaniałych ludzi nie pozostała bezdomna, wyszliśmy z propozycją budowy nowego domu dla starych dusz z nadzieją, że choć po części odtworzy się kilmat dawnego forum.
Umeblujcie sobą to miejsce, wypełnijcie je tak jak wypełnialiście je wcześniej. Pomóżcie innym i sobie również na nowo się odnaleźć.
Mam nadzieję, że pomożecie wspólnie w budowaniu od nowa - niekoniecznie czegoś wielkiego - ale naszego wspólnego.
Pozdrawiam
Admin
-
- Podziękował/a: 10 razy
- Podziękowano: 9 razy
Witajcie
Cieszę się, że mamy tak szybko nowe miejsce i mam nadzieję, że w niedługim czasie odnajdą się tutaj wszyscy "starzy" znajomi
Zastanawiałam się nad zmianą loginu na bardziej nobliwą
Ale jednak rozstać się z tym moim bayerkiem nijak nie mogę
Pozdrawiam wszystkich starych i nowych forumowiczów
Monika Bayer-Smykowska

Cieszę się, że mamy tak szybko nowe miejsce i mam nadzieję, że w niedługim czasie odnajdą się tutaj wszyscy "starzy" znajomi

Zastanawiałam się nad zmianą loginu na bardziej nobliwą
Ale jednak rozstać się z tym moim bayerkiem nijak nie mogę

Pozdrawiam wszystkich starych i nowych forumowiczów
Monika Bayer-Smykowska
Witajcie Kochani
Witam Wszystkich bardzo serdecznie i cieszę się,że znowu jestem z Wami.
Pozdrawiam i życzę dobrej nocy.
Anna Zborowska
Pozdrawiam i życzę dobrej nocy.
Anna Zborowska

Pozdrawiam Anna Zborowska
_________________________________________________________________________________________
Zborowscy, Machomeccy, Nowosad, Pawłowscy, Zalescy, Waliszewscy, Chmielewscy, Kulesza, Jacyszyn...
_________________________________________________________________________________________
Zborowscy, Machomeccy, Nowosad, Pawłowscy, Zalescy, Waliszewscy, Chmielewscy, Kulesza, Jacyszyn...
-
- Podziękował/a: 15 razy
- Podziękowano: 235 razy
- Kontakt:
Witam wszystkich serdecznie.
Będę musiał znowu powalczyć ze swoim zdjęciem, a już nie pamietam jak się to robi.
Mam nadzieję, że pomału zdołamy umeblować to forum. Format jest dynamiczny, to znaczy daje się dość łatwo modelować i zmieniać.
Jeśli chodzi o kontynuację wątków, to może na razie można załatwić to linkami do stron Genpolu?
Dobrze aby wypowiedzieli się fachowcy.
Właśnie skończyłem przyjacielską rozmowę z Tomkiem Nitschem. Mam nadzieję, że po powrocie z USA, będzie nas tutaj odwiedzał. Mamy też pełną akceptację Jacka Młochowskiego.
Pozdrawiam serdecznie
Waldek Fronczak
Będę musiał znowu powalczyć ze swoim zdjęciem, a już nie pamietam jak się to robi.
Mam nadzieję, że pomału zdołamy umeblować to forum. Format jest dynamiczny, to znaczy daje się dość łatwo modelować i zmieniać.
Jeśli chodzi o kontynuację wątków, to może na razie można załatwić to linkami do stron Genpolu?
Dobrze aby wypowiedzieli się fachowcy.
Właśnie skończyłem przyjacielską rozmowę z Tomkiem Nitschem. Mam nadzieję, że po powrocie z USA, będzie nas tutaj odwiedzał. Mamy też pełną akceptację Jacka Młochowskiego.
Pozdrawiam serdecznie
Waldek Fronczak
-
-
- Podziękował/a: 4 razy
- Podziękowano: 8 razy
-
- Podziękował/a: 15 razy
- Podziękowano: 235 razy
- Kontakt:
-
Waldku
Obrazek mam na pulpicie. Klikam w >Przeglądaj< w pozycji "Wyślij emblemat z twojego komputera" i >wyślij< - obrazek nie pokazuje się.
Jest druga pozycja "Wyślij emblemat z adresu" - tego już nie rozumiem.
Wiem, jest późno, ale gdzie popełniam błąd?
Koniecznie chcę Ci spojrzeć w oczy
Pozdrawiam serdecznie.
Janusz Mielcarek
Obrazek mam na pulpicie. Klikam w >Przeglądaj< w pozycji "Wyślij emblemat z twojego komputera" i >wyślij< - obrazek nie pokazuje się.
Jest druga pozycja "Wyślij emblemat z adresu" - tego już nie rozumiem.
Wiem, jest późno, ale gdzie popełniam błąd?
Koniecznie chcę Ci spojrzeć w oczy
Pozdrawiam serdecznie.
Janusz Mielcarek