UWAGA: Od kwietnia 2018 roku Forgen.pl zawiesił swoją działalność. Na poniższej stronie znajduje się archiwum serwisu. Możliwość logowania i rejestracji nowych kont została zablokowana. W celu uzyskania porad genealogicznych zapraszamy na inne fora o tej tematyce: genealodzy.pl, Wielkopolskie Towarzystwo Genealogiczne Gniazdo

Dubaniowski, Solarski, Kretschmann, Storch, Styrna, Bukowicz, Seredyński, Sadliński, Paraszczak

Miejsce dla przedstawienia poszukiwanych nazwisk

Moderator: Moderatorzy

NOWY TEMAT tworzymy wyłącznie poprzez bazę danych "Szukam nazwiska" (górne menu forum)

AUTOR TEMATU
Klarwina
Podziękował/a: 2 razy

Dubaniowski, Solarski, Kretschmann, Storch, Styrna, Bukowicz, Seredyński, Sadliński, Paraszczak

Post autor: Klarwina » sob lis 01, 2014 7:57 pm

Witam,

Szukam informacji o osobach o tych nazwiskach:

Dubaniowski, Solarski, Kretschmann, Storch, Styrna, Bukowicz, Seredyński, Sadliński, Paraszczak, Durlak, Frey, Oprych, Majcher, Słomczyński, Fryś.

Zgóry bardzo dziękuję za wszelkie informacje, a także służę informacjami, które już zdążyłam zebrać.

Pozdrawiam,

Klara

AdrianKonin
Podziękował/a: 3 razy

Re: Dubaniowski, Solarski, Kretschmann, Storch, Styrna, Bukowicz, Seredyński, Sadliński, Paraszczak

Post autor: AdrianKonin » czw gru 18, 2014 5:45 am

Witam, moja prapra babcia Marianna Świerczyńska była z domu Durlak więcej info nie mam jedynie co wiem to że jej syn a mój pradziadek urodził się 1905r w Koninie.
Pozdrawiam Adrian

Awatar użytkownika

julia
Podziękował/a: 25 razy
Podziękowano: 57 razy

Re: Dubaniowski, Solarski, Kretschmann, Storch, Styrna, Bukowicz, Seredyński, Sadliński, Paraszczak

Post autor: julia » wt gru 22, 2015 11:19 am

Słomczyński. W jakich miejscowościach poszukujesz ?

julia
Poszukuję w rejonie świętokrzyskiego, bądź małopolski ślubu Stanisława Bobrowskiego z Urszulą Jastrzębską ( z Marców) lata 1777-1779.
http://www.palucha-grajpel-jaszczyk-bob ... age.com.pl

ODPOWIEDZ

Wróć do „Szukam nazwiska”