UWAGA: Od kwietnia 2018 roku Forgen.pl zawiesił swoją działalność. Na poniższej stronie znajduje się archiwum serwisu. Możliwość logowania i rejestracji nowych kont została zablokowana. W celu uzyskania porad genealogicznych zapraszamy na inne fora o tej tematyce: genealodzy.pl, Wielkopolskie Towarzystwo Genealogiczne Gniazdo

spis absolwentów lub studentów Wydziału Teolog. i Filozof. Uniwersytetu Wrocławskiego lata 1870-1880

Moderator: Moderatorzy

AUTOR TEMATU
hopi54
Podziękował/a: 1 raz

spis absolwentów lub studentów Wydziału Teolog. i Filozof. Uniwersytetu Wrocławskiego lata 1870-1880

Post autor: hopi54 » wt gru 11, 2012 6:48 pm

Witam,
szukam spisu absolwentów lub studentów Wydziałów Teologii i Filozofii Uniwersytetu Wrocławskiego lata 1870 - 1880.
Pozdrawiam Honorata

helenka13
Podziękował/a: 278 razy
Podziękowano: 128 razy

Re: spis absolwentów lub studentów Wydziału Teolog. i Filozof. Uniwersytetu Wrocławskiego lata 1870-

Post autor: helenka13 » czw gru 13, 2012 12:18 pm

Witaj,Honorato w pierwszym poście na Forgenie,
dziś byłam w archiwum w swojej osobistej sprawie i przy okazji powtórzyłam Twoje pytanie,
nie znam niemieckiego ,ale przeglądałam spis inwentarza i to samo jest w linku ,który Ci wysyłam.Ponadto uzyskałam informację ,że jeśli chcesz o coś konkretnie zapytać to emailowo odpowiedzą.
To miły, młody , kompetentny zespół z mądrą szefową dr Teresą Sulejową.
http://www.archiw.uni.wroc.pl/index.php ... lang=pl_PL
Serdecznie pozdrawiam , powodzenia,Helenka :sun:

AUTOR TEMATU
hopi54
Podziękował/a: 1 raz

Re: spis absolwentów lub studentów Wydziału Teolog. i Filozof. Uniwersytetu Wrocławskiego lata 1870-

Post autor: hopi54 » czw gru 13, 2012 7:29 pm

Helenko,
serdecznie dziekuję za pomoc.
Pozdrawiam Honorata

ODPOWIEDZ

Wróć do „Szukam wykazu, publikacji”