Witam,
Mój krewny szuka również swojej rodziny o nazwisku Drogosz. Jeśli ktoś ma jakieś informacje, proszę o informację.
Póki co wiem tylko statystycznie, że wg Rymuta (PESEL z 2002 r.) w Polsce nazwisko to nosiło 1708 osób, najwięcej w powiatach: kieleckim, radomszczański oraz w Kielcach.
Dziękuję i pozdrawiam,
UWAGA: Od kwietnia 2018 roku Forgen.pl zawiesił swoją działalność. Na poniższej stronie znajduje się archiwum serwisu. Możliwość logowania i rejestracji nowych kont została zablokowana. W celu uzyskania porad genealogicznych zapraszamy na inne fora o tej tematyce: genealodzy.pl, Wielkopolskie Towarzystwo Genealogiczne Gniazdo
Drogosz
Moderator: Moderatorzy
-
AUTOR TEMATU - Posty: 203
- Podziękował/a: 75 razy
- Podziękowano: 5 razy
- Kontakt:
Drogosz
Maciej Róg „Rożek” (Rozek19)
genealogia.mrog.org / blog.mrog.org
Szukam rodziny w miejscowościach: Dymki, Huta Komorowska, Krzątka, Niedzielsko, Nowa Dęba, Ożarów, Popowice, Strojec, Wieluń, jak również z dawnego obszaru parafii: Majdan Królewski oraz Praszka
genealogia.mrog.org / blog.mrog.org
Szukam rodziny w miejscowościach: Dymki, Huta Komorowska, Krzątka, Niedzielsko, Nowa Dęba, Ożarów, Popowice, Strojec, Wieluń, jak również z dawnego obszaru parafii: Majdan Królewski oraz Praszka
-
- Podziękował/a: 27 razy
- Podziękowano: 20 razy
Re: Drogosz
Macieju - jedyne co mi przychodzi do glowy to Leszek Drogosz nasz slawny niezyjacy juz bokser i takze aktor, zmarl chyba dosc niedawno, pochodzil z Kielc.
Pozdrowienia
Pozdrowienia
Pozdrowienia Hania
Poszukuje nazwiska Thiem, Thieme, Timme oraz starego zegara reki Niezielinskiego ze Zbaszynia
Poszukuje nazwiska Thiem, Thieme, Timme oraz starego zegara reki Niezielinskiego ze Zbaszynia