Ludwik Szymon Wiszniewski, s. Szymona i Wirginii z d. Mańkowska zmarł 16 Lipca 1920r w Warszawie w wieku 63 lat.
Poszukuję nekrologu, oraz ewentualnie zamieszonych o Nim wspomnień w uwczesnej prasie krajowej.
Za pomoc w uzyskaniu tych materiałów, oraz za ewentualne podpowiedzenie gdzie mógłbym te informacje znaleść z góry serdecznie dziękuję.
Z pozdrowieniami
Jerzy
UWAGA: Od kwietnia 2018 roku Forgen.pl zawiesił swoją działalność. Na poniższej stronie znajduje się archiwum serwisu. Możliwość logowania i rejestracji nowych kont została zablokowana. W celu uzyskania porad genealogicznych zapraszamy na inne fora o tej tematyce: genealodzy.pl, Wielkopolskie Towarzystwo Genealogiczne Gniazdo
Ludwik Szymon Wiszniewski
Moderator: Moderatorzy
-
AUTOR TEMATU - Posty: 263
- Podziękował/a: 115 razy
- Podziękowano: 1 raz
Ludwik Szymon Wiszniewski
Szukam: Hilczyński, Osterman/Ostermann, Piwnicki, Skarżyński, Świątkowski, Wiszniewski, Wroński, Zaremba, Żyliński.
Re: Ludwik Szymon Wiszniewski
http://www.nekrologi-baza.pl/nazw/str_w16.html
Wiszniewski Ludwik Szymon h. Trzaska 16.07.1920
Napisz do bazy - uzyskanie nekrologu jest płatne, mnie za nekrolog z lat 90-tych z GW kosztowało 10 zł.
pozwodzenia
Napisz do bazy - uzyskanie nekrologu jest płatne, mnie za nekrolog z lat 90-tych z GW kosztowało 10 zł.
pozwodzenia
Beata
-
AUTOR TEMATU - Posty: 263
- Podziękował/a: 115 razy
- Podziękowano: 1 raz
Re: Ludwik Szymon Wiszniewski
Dziękuję za informację, ale jest jedno ale.Bea pisze:http://www.nekrologi-baza.pl/nazw/str_w16.html
pozwodzenia
Do tej bazy informację o Ludwiku Szymonie Wiszniewskim osobiście podałem na podstawie posiadanych informacji i dlatego znalazł się na tej stronie.
Jerzy
Szukam: Hilczyński, Osterman/Ostermann, Piwnicki, Skarżyński, Świątkowski, Wiszniewski, Wroński, Zaremba, Żyliński.