Wykryto AdBlocka: Nasze forum utrzymywane jest z funduszy prywatnych a jego działanie może wesprzeć wyświetlanie reklam. Wesprzyj forum i wyłącz AdBlocka na tej stronie.
UWAGA: Od kwietnia 2018 roku Forgen.pl zawiesił swoją działalność. Na poniższej stronie znajduje się archiwum serwisu. Możliwość logowania i rejestracji nowych kont została zablokowana. W celu uzyskania porad genealogicznych zapraszamy na inne fora o tej tematyce: genealodzy.pl, Wielkopolskie Towarzystwo Genealogiczne Gniazdo
Czy jest mozliwe poprawic ten skan?
Zdjecie zostalo wykonane gdzies w okolicach Zytomierza (moze i w samym Zytomierzu)
nie wiem nawet kiedy zostalo zrobione , ale przedstawia jedna z pan Szpakowskich z Zytomierza
pozdrawiam serdecznie Beata
to nie skan, a zdjęcie zrobione Canon PowerShot SD850 IS, który ma 8Mbitową matrycę, czyli można z niego uzyskać zdjęcie 3264 x 2448
Zamieszczony obraz ma tylko 476x1024 , więc trudno coś z niego wycisnąć.
Jedno co można zrobić, to poprawić poziomy i pobawić sie wyostrzaniem, ale rewelacji sie nie osiągnie..
Ja niestety tego zdjecia nie posiadam , przeslano mi to mailem i tylko to mam , a jest mozliwosc, ze przedstawia moja prababcie Bronislawe Szpakowska z Zytomierza ur. 1880 lub jej matke ur. ok. 1840
pozdrawiam Beata