UWAGA: Od kwietnia 2018 roku Forgen.pl zawiesił swoją działalność. Na poniższej stronie znajduje się archiwum serwisu. Możliwość logowania i rejestracji nowych kont została zablokowana. W celu uzyskania porad genealogicznych zapraszamy na inne fora o tej tematyce: genealodzy.pl, Wielkopolskie Towarzystwo Genealogiczne Gniazdo

AP Lublin - prośba o pomoc

Moderator: Moderatorzy

AUTOR TEMATU
Zbigniew_Z
Podziękował/a: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

AP Lublin - prośba o pomoc

Post autor: Zbigniew_Z » sob gru 31, 2011 11:32 am

Witam

Mam serdeczną prośbę do osób odwiedzających AP w Lublinie, którzy być może przeglądają min. metryki z parafii Piotrawin. Poszukuję dwóch aktów urodzenia: Hieronim Kania - ur. ok. 1815 roku i Magdalena Wąsowicz - ur. ok. 1820 roku. Daty mogą odbiegać rok lub dwa od podanych, ponieważ opieram się jedynie na informacjach podanych w aktach urodzenia ich dzieci. Będę ogromnie wdzięczny za wszelkie informacje na ten temat.

Pozdrawiam

Zbyszek

iraslubryczyński
Podziękował/a: 18 razy
Podziękowano: 10 razy

Re: AP Lublin - prośba o pomoc

Post autor: iraslubryczyński » wt sty 10, 2012 8:25 pm

Witam,
mam gorącą prosbę do osób odwiedzających AP w Lublinie. Być moze znajdzie się osoba, która zerknęłaby w akta parafii Janowiec na lata 1841 - 1859r. interesuje mnie nazwisko Padewska. chodzi o akt zgonu Franciszki Padewskiej, i ewentualny akt ślubu - bo być może będąc wdową wyszła za mąż ponownie. Będę niezmiernie wdzięczny. Pozdrawiam Irek

zawadkon
Podziękował/a: 3 razy
Podziękowano: 1 raz

Post autor: zawadkon » wt sty 10, 2012 9:04 pm

Pozdrawiam,
Konrad

poszukuję
mazowieckie [Opactwo] - Zawadzki
lubelskie oraz mazowiecskie [okolice Sołtykowa] - Michalczewski,
lubelskie - Kozak, Koter, Ciozda, Idzik, Kot
lubelskie [Janowiec] i mazowieckie [Ignaców] - Stępień, Stempień, Łuczyński

iraslubryczyński
Podziękował/a: 18 razy
Podziękowano: 10 razy

Post autor: iraslubryczyński » śr sty 11, 2012 6:16 pm

ponawiam swoją prośbę - być może znajdzie się osoba przegladająca akta Janowca za lata 1841-1857. pozdrawiam serdecznie Irek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwa państwowe”