UWAGA: Od kwietnia 2018 roku Forgen.pl zawiesił swoją działalność. Na poniższej stronie znajduje się archiwum serwisu. Możliwość logowania i rejestracji nowych kont została zablokowana. W celu uzyskania porad genealogicznych zapraszamy na inne fora o tej tematyce: genealodzy.pl, Wielkopolskie Towarzystwo Genealogiczne Gniazdo
Zdjęcie grobu z Zakopanego
Moderator: Moderatorzy
-
AUTOR TEMATU - Posty: 88
- Podziękował/a: 12 razy
- Podziękowano: 16 razy
Zdjęcie grobu z Zakopanego
Mieszkam bardzo daleko od Zakopanego. Na starym cmentarzu leży tam babka mojego męża Janina Serafina z rodu Hanczke Adamowicz. Umarła w 1922r. Czy ktoś życzliwy mógłby mi przysłać zdjęcie jej grobu? Pozdrawiam. Elżbieta
Ostatnio zmieniony sob gru 17, 2011 8:51 am przez rabbuni, łącznie zmieniany 2 razy.
Pozdrawiam. Elżbieta
rabbuni@wp.pl
poszukiwany: plan centrum Szadku i Wielkiej Wsi pod Szadkiem k. Zduńskiej Woli sprzed wojny lub powojenny do ok.1950r. : przy okazji wizyty w archiwum, bibliotece, geodezji proszę zapytać. :D [/url]
rabbuni@wp.pl
poszukiwany: plan centrum Szadku i Wielkiej Wsi pod Szadkiem k. Zduńskiej Woli sprzed wojny lub powojenny do ok.1950r. : przy okazji wizyty w archiwum, bibliotece, geodezji proszę zapytać. :D [/url]
Re: Zdjęcie grobu z Zakopanego
Witam!
Po pierwsze wypadałoby się pod prośbą podpisać.
Po drugie sprawdziłam w swoich plikach (ok. 500 fotek) i na grób Janiny Serafiny nie natrafiłam, czy na pewno jest pochowana na Pęksowym Brzysku? W Zakopanem są 2 cmentarze, nowy powstał w 1908 r.
Po pierwsze wypadałoby się pod prośbą podpisać.
Po drugie sprawdziłam w swoich plikach (ok. 500 fotek) i na grób Janiny Serafiny nie natrafiłam, czy na pewno jest pochowana na Pęksowym Brzysku? W Zakopanem są 2 cmentarze, nowy powstał w 1908 r.
-
AUTOR TEMATU - Posty: 88
- Podziękował/a: 12 razy
- Podziękowano: 16 razy
Re: Zdjęcie grobu z Zakopanego
Dziękuję, Magdaleno, za czujność i za sprawdzenie zdjęć. Już się poprawiłam.
Odpowiadając: doprawdy nie wiem. Twoja bogata kolekcja zdjęć zdaje się wskazywać, że widocznie nie na Pęksowym Brzysku - zawsze sądziłam, że tam.
Odpowiadając: doprawdy nie wiem. Twoja bogata kolekcja zdjęć zdaje się wskazywać, że widocznie nie na Pęksowym Brzysku - zawsze sądziłam, że tam.
Pozdrawiam. Elżbieta
rabbuni@wp.pl
rabbuni@wp.pl