UWAGA: Od kwietnia 2018 roku Forgen.pl zawiesił swoją działalność. Na poniższej stronie znajduje się archiwum serwisu. Możliwość logowania i rejestracji nowych kont została zablokowana. W celu uzyskania porad genealogicznych zapraszamy na inne fora o tej tematyce: genealodzy.pl, Wielkopolskie Towarzystwo Genealogiczne Gniazdo
Lista osób potrzebujących zdjęcie
Moderator: Moderatorzy
-
- Podziękował/a: 115 razy
- Podziękowano: 1 raz
Cmentarz Parafialny w SZTUMIE
W Sztumie na Cmentarzu Parafialnym zostali pochowani między innymi potomkowie z rodziny Wiszniewskich:
* Antoni Wiszniewski (9.02.1938 - 12.04.1977), s.Mieczysława i Petroneli,
oraz jego żona
* Stanisława Wiszniewska z d. Sylwonowicz (10.03.1940 - 23.04.2008)
Zainteresowany jestem uzyskaniem zdjęć grobów w których w/w zostali pochowani.
Z góry dziękuję za okazanie pomocy i zrobienie dla mnie zdjęć.
Z pozdrowieniami i podziękowaniem
Jerzy
* Antoni Wiszniewski (9.02.1938 - 12.04.1977), s.Mieczysława i Petroneli,
oraz jego żona
* Stanisława Wiszniewska z d. Sylwonowicz (10.03.1940 - 23.04.2008)
Zainteresowany jestem uzyskaniem zdjęć grobów w których w/w zostali pochowani.
Z góry dziękuję za okazanie pomocy i zrobienie dla mnie zdjęć.
Z pozdrowieniami i podziękowaniem
Jerzy
Szukam: Hilczyński, Osterman/Ostermann, Piwnicki, Skarżyński, Świątkowski, Wiszniewski, Wroński, Zaremba, Żyliński.
Re: Lista osób potrzebujących zdjęcie
Witam, czy ktoś może mógłby zrobić zdjęcie grobu na cmentarzu w miejscowości RADZANÓW koło Mławy?
Jeśli tak to proszę się odezwać, szczegóły wyślę prywatną wiadomością.
Radzanów jest dużym cmentarzem - ja swoich nie znalazłam, chociaż przeszłam cały. Ja się na razie nie wybieram, ale zwracam uwagę - bo podanie nazwiska to za mało - trzeba jeszcze znać lokalizację.JoannaA pisze:Witam, czy ktoś może mógłby zrobić zdjęcie grobu na cmentarzu w miejscowości RADZANÓW koło Mławy?
http://forgen.pl/forum/viewtopic.php?f= ... zan%C3%B3w
Beata
Bea- dziękuje za cenną radę, jednak myślę, że u mnie nie będzie większego problemu, bo w Radzanowie są pochowani rodzice i rodzeństwo mojej babci i jak babcia była jeszcze na tyle sprawna żeby przejechać ze Szczecina (gdzie teraz mieszka) do Radzanowa to jeździła na groby raz do roku. Także na pewno potrafi dość precyzyjnie wskazać ich miejsc. Ale dziękuje bardzo za rade. Jakbyś jechała kiedyś jeszcze to daj znać:)
Witam. Mam prośbę czy ktoś mógłby zrobić zdjęcie na cmentarzu Gdynia Witomino.
Wiem, że to bardzo duży cmentarz, ale podaję namiary na grób: Niedźwiadek Wacław sek.63, nr rz.55, nr grobu 1 - jest grób zbiorowy ojców jezuitów.
pozdrawiam - Gośka
Wiem, że to bardzo duży cmentarz, ale podaję namiary na grób: Niedźwiadek Wacław sek.63, nr rz.55, nr grobu 1 - jest grób zbiorowy ojców jezuitów.
pozdrawiam - Gośka

Witam,
proszę o zdjęcie grobu Jadwigi Rotengruber na cmentarzu komunalnym w Kaliszu, grób znajduje się w kwaterze 8, rząd 6, pozycja 20.
Z góry dziękuję za zrobienie zdjęć, proszę je wysłać na adres: j.r.55@interia.pl
Pozdrawiam Janusz.
Prośba moja jest nieaktualna, Janusz.
proszę o zdjęcie grobu Jadwigi Rotengruber na cmentarzu komunalnym w Kaliszu, grób znajduje się w kwaterze 8, rząd 6, pozycja 20.
Z góry dziękuję za zrobienie zdjęć, proszę je wysłać na adres: j.r.55@interia.pl
Pozdrawiam Janusz.
Prośba moja jest nieaktualna, Janusz.
Ostatnio zmieniony sob lis 05, 2011 5:10 pm przez Janusz R, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Podziękował/a: 45 razy
- Podziękowano: 10 razy
Potrzebne jest mi zdjęcie z cmentarza w Brześciu Kujawskim.
Nie znalazłam wyszukiwarki z tej miejscowości. Może ktoś z forumowiczów będąc w najbliższych dniach na tamtejszym cmentarzu natknie się na grobowiec ( rodzinny?) nazwisko Banasiak. Powinien tam być pochowany Ludwik Banasiak.
Niezależnie od wyniku za uprzejmość z góry bardzo dziękuję.
Ela
Nie znalazłam wyszukiwarki z tej miejscowości. Może ktoś z forumowiczów będąc w najbliższych dniach na tamtejszym cmentarzu natknie się na grobowiec ( rodzinny?) nazwisko Banasiak. Powinien tam być pochowany Ludwik Banasiak.
Niezależnie od wyniku za uprzejmość z góry bardzo dziękuję.
Ela
Ela
Nazwiska szukane w Małopolsce; Konstancja z Baranów,Katarzyna z Domagałów (Skoruchowa?), Charmaj/Harmaj/Armaj, Klupa, Nogieć, , Ciepała, Fundament
Świętokrzyskie: Pacholski - XVII-XIX w.
Nazwiska szukane w Małopolsce; Konstancja z Baranów,Katarzyna z Domagałów (Skoruchowa?), Charmaj/Harmaj/Armaj, Klupa, Nogieć, , Ciepała, Fundament
-
- Podziękował/a: 42 razy
- Podziękowano: 8 razy
- Kontakt:
Potrzebuję zdjęcia grobu z cmentarza w Dobrej (powiat zgierski, gmina Stryków) Doroty i Jana Potakowskich.
Najprawdopodobniej są pochowani na początku cmentarza - duży, podwójny, stary nagrobek. Będę ogromnie wdzięczna za pomoc. Jeśli ktoś ma możliwość zrobienia zdjęcia to na dole widnieje mój adres e-mail.
Pozdrawiam
Najprawdopodobniej są pochowani na początku cmentarza - duży, podwójny, stary nagrobek. Będę ogromnie wdzięczna za pomoc. Jeśli ktoś ma możliwość zrobienia zdjęcia to na dole widnieje mój adres e-mail.
Pozdrawiam
Witam
Mam prośbę, czy może ktoś zrobić zdjęcie obrazu -Matki Bożej Pocieszenia w Konradowie koło Wschowej - Parafia pw. św. Jakuba Apostoła.
Pozdrawiam Izabela
Mam prośbę, czy może ktoś zrobić zdjęcie obrazu -Matki Bożej Pocieszenia w Konradowie koło Wschowej - Parafia pw. św. Jakuba Apostoła.
Pozdrawiam Izabela
Witam.
Proszę o kontakt osobę mającą możliwość wykonania zdjęć na cmentarzu parafialnym w Wadowicach. W sprawie szczegółów proszę o kontakt na priv.
pozdrawiam
Piotr
Proszę o kontakt osobę mającą możliwość wykonania zdjęć na cmentarzu parafialnym w Wadowicach. W sprawie szczegółów proszę o kontakt na priv.
pozdrawiam
Piotr
-
- Podziękował/a: 56 razy
- Podziękowano: 34 razy
- Kontakt:
Witam
Szukam osoby, która mogłaby wykonać dla mnie zdjęcie na cmentarzu komunalnym w Głogowie. Szczegóły na priv.
Szukam osoby, która mogłaby wykonać dla mnie zdjęcie na cmentarzu komunalnym w Głogowie. Szczegóły na priv.
Pozdrowienia
Krystian
Krystian
-
- Podziękował/a: 3 razy
- Podziękowano: 1 raz
Wiadomość dla zetki. Wybrałem się w tygodniu na cmentarz w Szklarach Górnych. Niestety, ani na przykościelnym cmentarzu, ani na głównym nie znalazłem grobu Florentyny Mostkowskiej. Jest tam kilka starszych grobów, zapomnianych, bez tablic lecz nie sądzę aby któryś z nich był Jej. Nie spotkałem się z nazwiskiem Mostkowski/a/.Pozdrawiam, tobi.
Pozdrawiam, Jan Marek Tobjasz
---------------------------------------
Nazwiska: Tobjasz, Tobiasz, Skrzypek, Stanecki/a, Michalski/a, Kupis, Świętaszek, Miller
Parafie: Dąbrowa Wielka, Chojne, Brzeźnio, Iwanowice, Jeziorsko, Sieradz /centralna /
---------------------------------------
Nazwiska: Tobjasz, Tobiasz, Skrzypek, Stanecki/a, Michalski/a, Kupis, Świętaszek, Miller
Parafie: Dąbrowa Wielka, Chojne, Brzeźnio, Iwanowice, Jeziorsko, Sieradz /centralna /
-
- Podziękował/a: 12 razy
- Podziękowano: 24 razy
Elu ,czy jeszcze aktualna sprawa zdjęcia z Brześcia Kujawskiego ?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Irena
Konopiński /Knopiński/,Konopa, Łuczak, Matuszak, Panka,Śmigielski, Zajączkowski.
Konopiński /Knopiński/,Konopa, Łuczak, Matuszak, Panka,Śmigielski, Zajączkowski.
-
- Podziękował/a: 45 razy
- Podziękowano: 10 razy
Ireno.Tak, Brześć Kujawski nadal aktualny. Dziękuję za zainteresowanie 
Pozdrawiam
Ela

Pozdrawiam
Ela
Ela
-
- Podziękował/a: 12 razy
- Podziękowano: 24 razy
W niedługim czasie spróbuję Ci pomóc.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Irena