Czy ktoś posiada może książkowe wydanie Encyklopedii Miasta Mielca autorstwa Pana Józefa Witka ?
W wersji internetowej http://www.encyklopediamiastamielca.pl/ znalazłem informcje że encyklopedia zawiera biogram Stanisława Bittnera, brata mojej babci, oraz inne informacje na jego temat !
pozdrawiam
-- Post scalono 05 cze 2012, 15:22 --
Biogram Stanisława Bittnera znajduje się w TOMIE III Encyklopedii Mista Mielca
UWAGA: Od kwietnia 2018 roku Forgen.pl zawiesił swoją działalność. Na poniższej stronie znajduje się archiwum serwisu. Możliwość logowania i rejestracji nowych kont została zablokowana. W celu uzyskania porad genealogicznych zapraszamy na inne fora o tej tematyce: genealodzy.pl, Wielkopolskie Towarzystwo Genealogiczne Gniazdo
Encyklopedia Miasta Mielca autor Józef Witek - poszukuję
Moderator: Moderatorzy
Re: Encyklopedia Miasta Mielca autor Józef Witek - poszukuję
Witam
W poniedziałek poszukam dla Pana tego biogramu w tej encyklopedii. Jeśli mi się uda zeskanuję dany fragment. Proszę podać mi maila, to prześlę zebrane materiały.
Pozdrawiam Joanna
W poniedziałek poszukam dla Pana tego biogramu w tej encyklopedii. Jeśli mi się uda zeskanuję dany fragment. Proszę podać mi maila, to prześlę zebrane materiały.
Pozdrawiam Joanna
-
AUTOR TEMATU - Posty: 171
- Podziękował/a: 2 razy
- Podziękowano: 1 raz
Re: Encyklopedia Miasta Mielca autor Józef Witek - poszukuję
Już wysyłam prywatną wiadomość z moim mailem
z góry dziękuję i pozdrawiam
z góry dziękuję i pozdrawiam
Adam
Czy ktoś odwiedza parafię w Wielkim Łęcku (powiat działdowski w Warmińsko-Mazurskie)?
Czy ktoś odwiedza parafię w Wielkim Łęcku (powiat działdowski w Warmińsko-Mazurskie)?