Proszę o sprawdzenie nazwisk : Sadzewicz, Sołomonowicz, Suchodolski .
Z góry dzięki

Moderator: Moderatorzy
lama pisze:Witam, miałbym do Ciebie wielką prośbę. Mogła byś sprawdzić czy na cmentarzu w mieście Worokomle, nie ma Jana Jabłońskiego zmarłego w 1953 roku lub osób z rodziny Jabłońskich.
Serdecznie pozdrawiam i jeszcze raz proszę o sprawdzenie i odpowiedź.
Witam,Qba5307 pisze:Witam !
Moje pytanie dotyczy nazwisk Jaworski,Ilnicki,Mandrowski,Rudzki.Miejsowości w których poszukuję to Czortków,Jagielnica,Jazłowiec,Mielnica,Zaleszczyki.Każdy slad z innych miejscowosci były w moim przypadku równie cenny.
Z góry dziekuję za okazaną pomoc.
Z powazaniem
Waldemar
Tutaj szukałeś ? Parafia jazłowiecka kilkoro Jaworskich i Ilnickich się znajdzie.Qba5307 pisze:Witam !
Moje pytanie dotyczy nazwisk Jaworski,Ilnicki,Mandrowski,Rudzki.Miejsowości w których poszukuję to Czortków,Jagielnica,Jazłowiec,Mielnica,Zaleszczyki.Każdy slad z innych miejscowosci były w moim przypadku równie cenny.
Z góry dziekuję za okazaną pomoc.
Z powazaniem
Waldemar
bogda252 pisze:Witam - bardzo proszę o sprawdzenie nazwiska Kaszczyniec, Rudnicka/i - Korsów parafia Leszniów, Suchodoły lub inne
-- Post scalono 21 lis 2011, 10:52 --
do wiadomości jw. - Kaszczyniec, Rudnicka/i
mój adres:
bogda252@wp.pl
Pozdrawiam
Bogusława z d. Stawska-Kaszczyniec
Cmentarz katolicki w Brodach.Roman pisze:Witam Magdo !
Proszę o sprawdzenie nazwisk Lorenc(z) , Kuterba i Ziemba lub Zięba w Busku i Brodach.
Pozdrawiam - Roman
Wymienione nazwiska nie figurują w publikacji.tomekb91 pisze:Prosiłbym o sprawdzenie nazwiska Bojnicki(ew. forma Bujnicki/Bójnicki) oraz nazwiska Żrebecki/Żrebecka.
Z góry dzięki.
Witam,Teresa Milka pisze:Czy mogę prosić o sprawdzenie nazwisk Stangret oraz Morawski w Zborowie?
Pozdrawiam. Teresa
Podaję informacje:lechu pisze:Witam.
Serdecznie proszę o spawdzenie nazwisk:
Rudniccy
Sitasz, Sitarz
Stefaniuk
Szczygieł
Pozdrawiam.
Leszek