Witam!
Szukam następujących nazwisk:
Stanisław Sarnowski + Józefa z Burkackich (małżeństwo,zamieszkałe w Klicach,gmina Regimin,parafia Lekowo)
Sarnowska Bronisława ur 26.08.1888- Klice
Sarnowski Feliks ur 31.12.1890-Klice
Sarnowska Maryanna ur 17.09.1892-Klice
Sarnowska Helena ur03.11.1894 -Klice
Sarnowska Stefania ur 28.08.1897-Klice
Sarnowski Józef ur 10.03.1900-Klice
Sarnowska Stefania wyszła za mąż za Stanisława Maciejewskiego (moi dziadkowie) i pierwszym ich potomkiem był Jan ur w 1914r. Sarnowscy i Burkaccy najprawdopodobniej wywodzą się z Ziemi Ciechanowskiej, Maciejewscy z pewnością też.
Do tej pory ,dzieki pewnej bardzo życzliwej Pani Romanie udało mi się za jej pośrednictwem odnaleść akty ur rodzeństwa mojej babci Stefanii.... Nie wiem ,gdzie szukać aktów ślubu Stasia i Józi oraz Stefci i Stasia M.i aktu ur....Podejrzewam,że byc może akt ślubu Sarnowskiego i J. z Burkackich jest gdzieś w parafii Ciemniewko, gdyż tam jest gniazdo rodziny Burkackich.
Może ktoś z Was natknął się w swoich poszukiwaniach na te nazwiska? Będę wdzięczna za każdy ślad....
Z poważaniem -IWONA
UWAGA: Od kwietnia 2018 roku Forgen.pl zawiesił swoją działalność. Na poniższej stronie znajduje się archiwum serwisu. Możliwość logowania i rejestracji nowych kont została zablokowana. W celu uzyskania porad genealogicznych zapraszamy na inne fora o tej tematyce: genealodzy.pl, Wielkopolskie Towarzystwo Genealogiczne Gniazdo
Sarnowski, Maciejewski, Burkacki...
Moderator: Moderatorzy