UWAGA: Od kwietnia 2018 roku Forgen.pl zawiesił swoją działalność. Na poniższej stronie znajduje się archiwum serwisu. Możliwość logowania i rejestracji nowych kont została zablokowana. W celu uzyskania porad genealogicznych zapraszamy na inne fora o tej tematyce: genealodzy.pl, Wielkopolskie Towarzystwo Genealogiczne Gniazdo

Bonifacy ,Bonifac,Bonifaciuk,Bonifacki,Bonifaczak

Miejsce dla przedstawienia poszukiwanych nazwisk

Moderator: Moderatorzy

NOWY TEMAT tworzymy wyłącznie poprzez bazę danych "Szukam nazwiska" (górne menu forum)
Awatar użytkownika

AUTOR TEMATU
julia
Podziękował/a: 25 razy
Podziękowano: 57 razy

Bonifacy ,Bonifac,Bonifaciuk,Bonifacki,Bonifaczak

Post autor: julia » czw sty 05, 2012 1:15 pm

Poszukuję osób ,które mają kontakt z nazwiskiem Bonifacy (Bonifac,Bonifaciuk,
Bonifacki,Bonifaczak), a moje główne poszukiwania dotyczą osoby
Katarzyny Bonifac, żony Kazimierza Kral.
W marcu 1905 roku w Bereźnicy pow.Sarny na Wołyniu ,rodzi się ich syn Aleksander Kazimierz Kral. Aktu urodzenia Aleksandra Kazimierza Kral, z którego może coś by było wiadomo o Katarzynie Bonifac więcej ,też nie ma, bo nie ma z tego okresu ksiąg.
W akcie ślubu Aleksandra z 1936 roku z Krakowa,o rodzicach wzmianki brak. Szukałam też informacji w księgach meldunkowych w Archiwum Miasta Krakowa, skąd i kiedy przybył Aleksander do Krakowa. Wynik zero,bo i tu nie ma ksiąg. I to jest wszystko co mam,czyli nic.
Nie wiem skąd jest Katarzyna Bonifac i kim są jej rodzice, ani kiedy i gdzie wstąpiła w związek małżeński z Kazimierzem Kral ( tu takze biała plama).

julia :(
Poszukuję w rejonie świętokrzyskiego, bądź małopolski ślubu Stanisława Bobrowskiego z Urszulą Jastrzębską ( z Marców) lata 1777-1779.
http://www.palucha-grajpel-jaszczyk-bob ... age.com.pl

ODPOWIEDZ

Wróć do „Szukam nazwiska”