Witam serdecznie.
Poszukuję osób powiązanych z nazwiskiem Niemczyk ,a w szczególności z :
z Alojzym Niemczykiem s.Andrzeja i Anny ur.w 1929r i tutaj mam wątpliwośc ,wg.sprzecznych z sobą przekazów nie znam dokładnego miejsca urodzenia ,a podawane różne wersje; Breslau ,woj.dolnosląskie,sląskie.
Od kilkunastu lat prowadzę poszukiwania i tyle się dowiedziałem przez Centralne Biuro Adresowe,że do 1975r zamieszkiwał w m.Lubin,a potem wyjechał do Niemiec. Może żyje ktoś z dalszej rodziny ,który przybliży mi dokładniejsze dane i w ogóle jakie były dalsze losy tej osoby,za co bardzo byłbym wdzięczny.
Jerzy
UWAGA: Od kwietnia 2018 roku Forgen.pl zawiesił swoją działalność. Na poniższej stronie znajduje się archiwum serwisu. Możliwość logowania i rejestracji nowych kont została zablokowana. W celu uzyskania porad genealogicznych zapraszamy na inne fora o tej tematyce: genealodzy.pl, Wielkopolskie Towarzystwo Genealogiczne Gniazdo
Niemczyk
Moderator: Moderatorzy
Re: Niemczyk
Witam.
Otrzymałem informację ,że prawdopodobnie Alojzy Niemczyk s.Andrzeja i Anny urodził się w m. Zawiść i być może ten fakt został zgłoszony do USC w UG.Pokój to jest chyba woj.Opolskie. Może jest ktoś ,kto zna dalsze jego losy.
Otrzymałem informację ,że prawdopodobnie Alojzy Niemczyk s.Andrzeja i Anny urodził się w m. Zawiść i być może ten fakt został zgłoszony do USC w UG.Pokój to jest chyba woj.Opolskie. Może jest ktoś ,kto zna dalsze jego losy.
-
- Podziękował/a: 28 razy
- Podziękowano: 600 razy
Witam.
Tak na wszelki wypadek.
Być może byłeś na tej stronie lub jesteś już z nią związany (link poniżej)
http://www.naszarodzina.info/phpgedview ... emczyk.ged
Tak na wszelki wypadek.
Być może byłeś na tej stronie lub jesteś już z nią związany (link poniżej)
http://www.naszarodzina.info/phpgedview ... emczyk.ged
Pozdrawiam
---------------------------
Bogdan Mielczarczyk
"Między Pułtuskiem a Wyszkowem"
Nazwiska: Mielczarczyk, Żołyński (a), Zdziera, Gemza, Skoczylas, Skoczeń, Sklepiński (a).
Miejscowości: Obryte, Zatory, Zambski, Pniewo.
---------------------------
Bogdan Mielczarczyk
"Między Pułtuskiem a Wyszkowem"
Nazwiska: Mielczarczyk, Żołyński (a), Zdziera, Gemza, Skoczylas, Skoczeń, Sklepiński (a).
Miejscowości: Obryte, Zatory, Zambski, Pniewo.
Witam.
Niestety tę stronę sprawdziłem ,akurat zbieżność imion ,czekam na dane z UG. Pokój.
Pozdrawiam.. Jerzy
Niestety tę stronę sprawdziłem ,akurat zbieżność imion ,czekam na dane z UG. Pokój.
Pozdrawiam.. Jerzy