UWAGA: Od kwietnia 2018 roku Forgen.pl zawiesił swoją działalność. Na poniższej stronie znajduje się archiwum serwisu. Możliwość logowania i rejestracji nowych kont została zablokowana. W celu uzyskania porad genealogicznych zapraszamy na inne fora o tej tematyce: genealodzy.pl, Wielkopolskie Towarzystwo Genealogiczne Gniazdo

Stopikowski Marcin z Lisewa koło Chełmży

Miejsce dla przedstawienia poszukiwanych nazwisk

Moderator: Moderatorzy

NOWY TEMAT tworzymy wyłącznie poprzez bazę danych "Szukam nazwiska" (górne menu forum)

AUTOR TEMATU
MichałKo
Podziękował/a: 1 raz
Podziękowano: 1 raz

Stopikowski Marcin z Lisewa koło Chełmży

Post autor: MichałKo » ndz mar 17, 2013 9:34 pm

Witam. Poszukuje wszelakich informacji na temat Marcina Stopikowskiego pochodzącego z Lisewa koło Chełmży.
Jest to mój pradziadek, który w 19.01.1914 roku ożenił się z Antoniną Pawlak z Radlina powiat Jarocin.
Jedyna informacja jaką posiadam to dopisek w księgach kościelnych przy akcie urodzenia mojej prababci
że wyszła za mąż za wyżej wymienionego Marcina w niemczech w Buer Kasach?....wpis z nazwą miejscowości nieczytelny.
Notatka administratora
Witaj na forum. Na wstępie dwie informacje. Po pierwsze podpisujemy swoje posty, bo taki mamy zwyczaj, a po drugie nie stosujemy pisma drukowanego. Tytuł postu poprawiłem.

-- Post scalono 17 mar 2013, 22:34 --

zapamiętam...dziękuję za informacje
Michał Kowalczyk

ODPOWIEDZ

Wróć do „Szukam nazwiska”